Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Sherwood GreenWood Resort 4* este localizat pe coasta Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus. Canionul Goynuk, un loc renumit pentru rafting si drumetii, este la doar 13 km de hotel. Aeroportul International Antalya se afla la 50 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata. Piscine exterioare si interioare, tobogane.
Robins Kids Club (4 - 12 ani): Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati - petreceri tematice, pictura, dansuri, gimnastica, inot, mini disco. Loc de joaca interior si exterior.
Spa & Wellness: hamam, masaje si terapii faciale si corporale
Divertisment: echipa de animatie - spectacole si muzica live, activitati sportive si de recreere.

RESTAURANT

Restaurante: GreenWood Main Restaurant, Italian A la Carte Restaurant, Snack Restaurant, Beach Snack Restaurant
Bar: Lobby Bar, Beach Bar, Pool & Snack Bar, Disco Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, A.C., WiFi, televizor, minibar, seif, telefon, baie dotata cu dus, produse pentru igiena personala si uscator.

STANDARD ROOM (19 - 21 m2) - un pat dublu (frantuzesc) si un pat single/doua paturi single. Capacitate maxima 3 adulti si un copil.
STANDARD BUNGALOW ROOM (19 - 21 m2) - un pat dublu (frantuzesc) si un pat single. Capacitate maxima 3 adulti si un copil.
STANDARD BUNK-BED ROOM (19 - 21 m2) - un pat dublu (frantuzesc) si un pat supraetajat. Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii.
JUNIOR FAMILY ROOM (40 m2) - un pat dublu (frantuzesc) si doua paturi single, despartite de un perete. Capacitate maxima 4 adulti.
FAMILY ROOM (45 m2) - doua dormitoare interconectate, unul cu un pat dublu (frantuzesc) si celalalt cu doua paturi single. Capacitate maxima 4 adulti.
LARGE ROOM (40 m2) - un pat dublu (frantuzesc) si o canapea. Capacitate maxima 3 adulti si un copil.
HANDICAPPED ROOM (19 - 21 m2) - un pat dublu (frantuzesc) si un pat single/doua paturi single. Capacitate maxima 2 adulti si un copil.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie