Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul este intins pe 14 102 mp, la 400 m de plaja privata, pune la dispozitia turistilor peste 2000 mp de piscine exterioare si 270 mp de piscine interioare (inchise in perioada de varf de sezon).

Localizare:Hotelul este situat la 400 m de plaja, la 15 km se statiunea Alanya si la aproximativ 100 km de aeroportul din Antalya.

Plaja: Cu nisip si pietricele, sezlonguri si umbrelute gratuite, prosoapele pentru plaja sunt cu depozit.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu card de acces, dormitor cu pat dublu sau cu 2 paturi, baie cu cada sau cu dus, uscator de par, LCD TV satelit, WIFI cu plata, aer conditionat centralizat, seif cu plata, telefon, minibar cu plata.
Curatenia in camere se face zilnic, lenjeria se schimba de 2 ori pe saptama, iar prosoapele o data la 2 zile.

Facilitati hotel:Hotelul dispune de restaurant principal in regim de bufet, 2 restaurante a la carte cu specific pescaresc si otoman care necesita rezervare cu 4 zile in avans (rezervarea la un restaurant a la carte este gratuita o data pentru un sejur de 7 nopti), bar la piscina si pe plaja, cafenea, Irish Pub, lobby bar, club, minidisco, miniclub, ping pong, darts, baie turceasca, sauna, sala de fitness.

Servicii si facilitati cu plata: Sunt contra cost toate bauturile de import si cele imbuteliate, sucul proaspat de fructe, sala de jocuri, serciciul de spalatorie si calcatorie, WIFI, internet cafe, coaforul, room service, seiful, telefon, sporturile nautice motorizare si nemotorizate, nocturna terenului de tenis, magazine de suveniruri, rent a car, babysitter.

Web: https://theinn.senzahotels.com/en/rooms.html

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie