Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGNUM CARYA GOLF AND SPA RESORT


Descriere

Descriere REGNUM CARYA GOLF AND SPA RESORT:
Hotelul REGNUM CARYA GOLF AND SPA RESORT a fost deschis in anul 2014 si dispune de 553 de camere repartizate in cladirea principala si vile.

Tip masa: Luxury All Inclusive.


Localizare REGNUM CARYA GOLF AND SPA RESORT:
Hotelul este situat la 1 km de orasul Belek, la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya.

Plaja:
REGNUM CARYA GOLF AND SPA RESORT are plaja privata cu nisip cu lungime de 320 m si ponton cu suprafata de 1800 mp. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, seif, internet wireless, TV LCD, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie pentru copii, halat de baie si papuci, cantar, fier si masa de calcat, geanta de plaja, facilitati pentru preparare ceai / cafea, mini bar sau maxi bar (in functie de tipul de camera), Nesquik sau lapte pentru familii cu copii, 5 tipuri de perne.

Facilitati generale REGNUM CARYA GOLF AND SPA RESORT:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant pentru copii, 6 restaurante a la carte, patiserie, 4 restaurante snack, inghetata, 10 baruri, aquapark cu diferite tipuri de tobogane, piscina principala, piscina pentru adulti (16+), piscina cu valuri, piscina pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, sauna, baie turceasca, jacuzzi, hidromasaj, muzica live, activitati culturale, programe de animatie, petreceri pe plaja, darts, tenis de masa, zumba, gimnastica in apa, basket, boccia, park de aventura, lectii de dans, terenuri de fotbal, terenuri de golf.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, sala de jocuri, biliard, sporturi acvatice, nocturna, echipament si lectii de tenis, servicii medicale, servicii de curatatorie, magazine, internet de mare viteza, masaj si alte tratamente in centrul Spa.

Facilitati copii REGNUM CARYA GOLF AND SPA RESORT:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club pentru copii pe diferite categorii de varsta (4-8 ani, 9-12 ani, 13-17 ani), mini disco, diverse programe si activitati pentru copii, park de aventura.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.regnumhotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie