Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ROYAL PALM HOTEL


Descriere

Kleopatra Royal Palm a fost deschis in anul 2003, ultima renovare a avut loc in anul 2016. Hotelul ofera concep All inclusive - bufet deschis de servicii pentru micul dejun, pranz, prajituri dupa-amiaza si timp de cafea, cina, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale de la 10.00 - 23.00.

Descriere:

Kleopatra Royal Palm a fost deschis in anul 2003, ultima renovare a avut loc in anul 2016. Hotelul ofera concep All inclusive - bufet deschis de servicii pentru micul dejun, pranz, prajituri dupa-amiaza si timp de cafea, cina, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale  de la 10.00 - 23.00. Nu sunt incluse: bauturile de import, sucuri din fructe proaspete, inghetata, toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 23.00, bauturi racoritoare la barul de la plaja intre orele 10.00 – 17.00.

Localizare:

Hotelul se afla in Alanya, 50 m pana la celebra plaja Kleopatra, se afla la 1km de centrul orasului si 118 km de aeroportul din Antalya. 

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie restaurant principal pentru servrea meselor bufet deschis, bar la piscina, snack bar, bar pe plaja, piscine in aer liber pentru adulti si copii, loc de joaca, baie turceasca, tenis de masa, gradina si volei pe plaja, servicii medicale, spalatorie, telefon, fax, internet, rent a car, market. Alte activitati din cadrul unitati sunt: sporturi acvatice, sauna, masaj, biliard. Programe de divertisment in timpul zilei si seara, mini club pentru copii cu varsta de 04-12 de ani. Conexiune la internet Wi-Fi este contra cost. Plaja este la 50m de hotel, cu nisip, cu sezlonguri si umbrele de soare cu plata. Sezlongurile si umbrelele de soare de la piscina sunt gratuite.

Facilitati camere:

Unitatea dispune de un numar total de 233 camere. Clasificate in cametre standard si family. Camerele standard (24m²), camere Connection Family  (30m²). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par, aer conditionat tip Split, telefon direct, mini-bar (contra cost), seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, pardoseala cu gresie, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie