Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul a fost deschis in 1987, renovat in 2001 si este gazduit intr-o cladire cu 5 etaje. Kleopatra Bavyera ofera conceptul de cazare cu mic dejun si demipensiune (meniu stabilit) cu personalul prietenos care are cunostinte profesionale.

Descriere:

Hotelul a fost deschis in 1987, renovat in 2001 si este gazduit intr-o cladire cu 5 etaje. Kleopatra Bavyera ofera conceptul de cazare cu mic dejun si demipensiune (meniu stabilit) cu personalul prietenos care are cunostinte profesionale.

Localizare:

Hotelul se afla in regiunea Damata din Alanya, langa celebra plaja Kleopatra si la 118 km de aeroportul din Antalya. Pestera Damlatas, muzeul Alanya, telecabina si Aquapark se afla la 1 minut de mers pe jos.

Facilitati hotel:

Kleopatra Bavyera dispune de restaurant principal pentru bufet deschis, lobby bar, bar la piscina, piscine in aer liber pentru adulti si copii, sala de fitness, tenis de masa, volei pe plaja, baie turceasca, masaj, sauna, biliard, doctor, spalatorie, telefon, fax, internet, rent a car, zona de magazine, conexiunea la internet Wi-Fi. Programe de divertisment de doua ori pe saptamana.  Plaja este la 50m de hotel, cu nisip, cu sezlonguri si umbrele de soare cu plata. Numai la piscina, sezlongurile si umbrele de soare sunt gratuite.

Facilitati camere:

Numarul total de camere este 208. Acestea sunt repartizate in trei blocuri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, incalzire individuala, seif in camera, mini-bar, balcon, baie privata cu dus, uscator de par, TV cu ecran plat, telefon, mocheta sau gresie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie