Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Inconjurat de portocali si avand Muntii Taurus in fundal, Gelidonya este un hotel all-inclusive situat convenabil, la doar 150 de metri de plajă.

Acest complex are 170 de camere, toate dotate cu facilităti moderne si plăcute. Oaspetii se pot relaxa pe balcon, cu vederea la grădini, la mare sau la munte.

Gelidonya pune la dispozitie piscină interioară si 2 piscine in aer liber, cu zonă separată pentru copii. Printre facilitătile oferite de hotel se numără loc de joacă pentru copii, baie turcească, saună si articole de plajă.

Oaspetii cu pachet all inclusive beneficiază de bufet zilnic la mic dejun, pranz si cină la restaurantul principal, precum si ceai după-amiaza si gustări la miezul noptii. Complexul oferă o gamă de băuturi răcoritoare si alcoolice locale incluse in regimul all inclusive.

Hotelul Gelidonya este la 800 de metri de centrul orasului Kemer, cu multe restaurante, magazine, baruri si portul său. Printre punctele de atractie ale zonei se numără canionul spectaculos Goynük, aflat la 11 km, precum si orasul istoric lician Faselis, aflat la 15 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie