Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Calido Maris este localizat in apropiere de mare in regiunea Manavgat.

Localizare: Hotelul este situat la 15 km se statiunea Manavgat si la 75 km de aeroportul din Antalya.

Plaja: Cu nisip si pietricele, sezlonguri si umbrele gratuite, prosoapele pentru plaja sunt cu depozit. Hotelul este separat de plaja de o sosea.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu pat dublu sau cu 2 paturi, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, TV satelit, Wi-fi, aer conditionat , seif, telefon, minibar, balcon sau terasa.

Facilitati: Hotelul dispune de restaurant principal in regim de bufet, 2 restaurante a la carte cu specific turcesc si italian care necesita rezervare cu 1 zi in avans (oaspetii hotelului pot lua cina la restaurantele a la carte doar o data pe sejur), bar la piscina si pe plaja, lobby bar dupa ora 24:00 cu plata, discoteca consumatia este contra cost, minidisco, miniclub, gimnastica, tenis, tenis de masa, animatie. Wi-fi gratuit in lobby.

Servicii si facilitati cu plata: Sunt contra cost toate bauturile de import si cele imbuteliate, sucul proaspat de fructe, serviciul de spalatorie si calcatorie, Wi-fi, internet cafe, coaforul, masaj, jacuzzi, room service, seiful, telefon, sporturile nautice motorizare si nemotorizate,magazine de suveniruri, babysitter.

Web: http://calidomaris.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie