Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPLENDIDO MARE SUNSHINE HOTEL


Descriere

Hotelul Mimosa a fost construit in anul 2002 si renovat integral in 2011. Si-a adaptat si transformat serviciile conform filozofiei si conceptului COOEE (aici iti sunt implinite toate dorintele). Este locul preferat de multi turisti ce vin sa isi petreaca an de an vacantele in Nisipurile de Aur.

Descriere :

Hotelul Mimosa a fost construit in anul 2002 si renovat integral in 2011. Si-a adaptat si transformat serviciile conform filozofiei si conceptului COOEE(aici iti sunt implinite toate dorintele). Este locul preferat de multi turisti ce vin sa isi petreaca an de an vacantele in Nisipurile de Aur.

Localizare :

Hotelul se afla la 200m de plaja si la cca 150 metri fata de centrul statiunii, intr-o zona linistita si plina de verdeata.

Categorie:

4*

Website:

http://www.mimosa-hotel.net/

Facilitati hotel:

 Hotelul dispune de receptie, seif la receptie lobby, lobby bar, casa de schimb valutar, restaurant, terasa, restaurant a la carte (bulgaresc), pub, magazin, salon de infrumusetare, piscina interioara cu sectiune pentru copii si jacuzzi, 2 piscine exterioare cu tobogane pentru copii si 2 pentru adulti, animatie, centru Spa cu diverse tratamente si terapii, fitness, sauna, masaje, tenis de masa, darts, locuri de joaca pentru copii, animatie si spectacole de seara, Wi-Fi,  parcare.

 

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus/ cada, uscator pentru par, cosmetice de baie, aer conditionat, TV LCD satelit, telefon, mini bar, seif (contracost), conexiune internet Wi-Fi (contracost), balcon. Camerele single nu au balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie