Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pefki Deluxe Residences


Descriere

Pefki Deluxe Residence este o alegere excelentă pentru turiștii care vizitează statiunea Pefkohori, oferind un sejur ideal pentru familiile cu copii, dar si pentru cupluri.

Descriere:

Pefki Deluxe Residence este o alegere excelentă pentru turiștii care vizitează statiunea Pefkohori, oferind un sejur ideal pentru familiile cu copii, dar si pentru cupluri.

Localizare:

Pefki Deluxe Residences se află în Pefkohori, la 200 de metri de plaja Pefkohori și la 1,9 km de plaja Hanioti

Website:

https://www.pefkideluxeresidences.com/gallery

Facilitati hotel:

Aceasta unitate de cazare are 22 camere de tip studio si apartamente situate in jurul unei frumoase piscine exterioare. Din cele 13 studio-uri spatioase, 3 studio sunt cu terasa cu iesire directa la piscina. Acest complex beneficiaza si de 9 apartamente de lux cu dotari moderne si de ultima generatie. Turistii au la dispoziție o piscină în aer liber, se pot relaxa în grădină sau pot face drumeții și snorkelling.

Facilităţi camere:

Camerele de tip studio sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, chicineta (frigider, fierbator electric, plita electrica, aparat de cafea Nespresso), TV cu ecran plat, WiFi, seif, balcon mobilat, cu vedere la piscina.

Capacitatea maxima de cazare este de 3 persoane (2 adulti si un copil), fiind dotate cu un pat matrimonial si o canapea.

In camerele de tip Studio care au iesire directa la piscina NU se accepta cazarea cu copii, maxim 2 adulti!

Apartamentele  dispun de dormitor, bucatarie si spatiu de zi, bucatarie si balcon sau terasa mobilata, vedere la piscina. Apartamentul poate oferi cazare pentru maxim 4 persoane, avand pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in sufragerie. 
Un apartament situat pe 2 nivele, avand la parter pat matrimonial si 2 paturi de o persoana la etajul superior.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie