Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dolphin Beach oferă camere duble, camere triple și camere family. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, cu baie proprie, televizor, telefon și mini-frigider. Hotelul are un restaurant principal, un bar și un snack bar, împreună cu o piscină cu bar de piscină. Dolphin Beach Hotel este la doar 15 minute de la Sanctuarul lui Poseidon și de capul cu farul vechi de 150 ani.

Descriere:

Hotelul Dolphin Beach face tot posibilul pentru ca turistii sa se simta in vacanta mult visata. 

Localizare:

Hotelul Dolphin Beach se afla pe plaja, la 200m de centru statiunii Possidi si la 16 km de statiunea Kalithea.  Acest hotel se afla la 1 km de situl arheologic Templul lui Poseidon si la 2 km de farul lui Faros. 

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie, seif - contra cost,  un restaurant principal, lobby bar,  piscina cu sezlonguri si umbrelute,  un snack bar langa pisicna,  internet WIFI - disponibil in zonele publice, loc de joaca pentru copii, aer conditionat centralizat, magazin, servicii de spalatorie de rufe, coafor, cafenea, parcare.  Pe plaja se afla sezlonguri si umbrelute de soare. Plaja este cu pietrus. 

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, cu baie proprie, televizor, telefon, mini-frigider, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, acces la internet WIFI - gratuit, balcon sau terasa. Unele camere dispun de chicineta. Curetenia se face zilnic. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie