Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Vita Park se găsește la doar 900 de metri de o plajă cu nisip fin și la 500 de metri de centrul animat al stațiunii. Cu grădinile sale bogate din parcul din Albena, hotelul oferă o atmosferă autentică și relaxantă. Aici, oaspeții pot lua parte la diverse activități de divertisment potrivite întregii familii și pot admira peisaje pitorești în timp ce se relaxează și se distrează.

Facilități hotel

Hotelul oferă oaspeților numeroase facilități, printre care se numără: două piscine în aer liber, o piscină interioară și una pentru copii, un restaurant principal cu terasă, un lobby bar, un snack bar și un restaurant pe plajă. 
De asemenea, sunt disponibile servicii de spălătorie și curățătorie (contra cost), serviciu de trezire, un magazin și Wi-Fi gratuit în zona de recepție, în lobby bar și lângă piscină. 
În plus, oaspeții beneficiază de acces gratuit la Aquamania, precum și de șezlonguri și umbrele gratuite (în funcție de disponibilitate), alături de acces la piscine și tobogane.

Facilități camere

Toate camerele hotelului sunt echipate cu TV prin cablu, telefon, aer condiționat, baie cu duș/cadă, articole de toaletă și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie