Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Laguna Beach este situat pe plaja, in partea sudica a statiunii Albena. Hotelul ofera cazare in camere confortabile si spatioase, majoritatea cu vedere la mare. Hotelul a fost renovat ultima data in anul 2011.

Descriere :

Hotelul Laguna Beach este situat chiar pe plajă, înconjurat de verdeață și o minunată grădină cu flori. Incă din 2014 a fost menținut clubul franțuzesc TUI FRANCE CLUB LOOKEA, un concept pentru oaspeții nostri francezi. Hotelul este confortabil si apreciat in special de familiile cu copii.

Localizare :

Hotelul este amplasat chiar pe malul marii in zona centrala a statiunii Albena, la 8 km de Balchik si la 12 km de statiunea Nisipurile de Aur.

Facilitati hotel:

Hotelul Laguna Beach dispune de piscina exterioara, piscina acoperita, restaurant principal, lobby bar, jacuzzi, masaj, sauna, internet cafe, minibar, seif si frigider (contra cost), servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. 2 sezlonguri si o umbrela / camera la piscina si pe plaja.

Facilitati camere:

Camere sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV, mini-bar, balcon cu vedere la mare sau la parc. O parte din camere dispun de canapea extensibila, iar camerele tip studio sunt un pic mai spatioase si dispun de chicineta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie